Hlavní obsah

Fotbalista Bejbl trénuje v Liberci, ale do Slovanu zřejmě nepřestoupí

Do přípravy s libereckými fotbalisty se zapojil defenzivní univerzál Radek Bejbl, kterému po uplynulé sezóně skončila smlouva v Rapidu Vídeň. Čtyřiatřicetiletý vicemistr Evropy z roku 1996 však bude se Severočechy jenom trénovat, jeho další působení ve čtvrtém týmu minulého ročníku první ligy není podle tiskového mluvčího libereckého klubu Lukáše Váni pravděpodobné.

Článek

Těsně před uzavřením je naopak přestup obránce Adama Petrouše z tureckého Ankarasporu.

Bejbl sice v pondělí začal s Libercem trénovat, ovšem pod Ještědem s největší pravděpodobností nezakotví. K senzačnímu návratu bývalého hráče Slavie Praha, Atlétika Madrid, Lensu či Rapidu Vídeň tak zřejmě nedojde. "Jde opravdu jen o to, že Radkovi bylo po vzájemné dohodě umožněno, aby se s naším mužstvem připravoval. Radek si hledá nové angažmá, nemám informace, že by u nás měl dál působit," uvedl pro ČTK Váňa.

Liberečtí se však přesto nových a zkušených posil v nejbližších dnech dočkají. Těsně před uzavřením je transfer stopera Petrouše, ten se také v Liberci zapojil do přípravy. "Ladíme už jenom formality," řekl Váňa.

V pondělí by měl svůj návrat do Liberce po čtyřech letech podpisem na smlouvě zkompletovat i zadák Miroslav Holeňák, který v červnu skončil v rakouském Mattersburgu. Blízko do Liberce má i obránce Mladé Boleslavi Petr Krátký. Oba kluby ale nemohou najít společnou řeč v otázce odstupného, celý případ tak zřejmě bude řešit až smírčí komise.

Reklama

Související témata: