Hlavní obsah

Slezák: Bohemka a Žižkov o sestup hrát nebudou

PRAHA

V pátek před polednem debatoval prostřednictvím on-line chatu se čtenáři Sport.cz kapitán fotbalistů Bohemians 1905 Dalibor Slezák. V on-line chatu zkušený útočník přiznal, že primárním cílem klubu je záchrana v soutěži. Slezák je přesvědčený, že společně s dalším nováčkem Viktorií Žižkov nebudou mít Bohemians problémy se setrváním v Gambrinus lize.

Foto: SPORT/Ondřej Lazar Krynek

Dalibor Slezák během chatu

Článek

"Nemůžeme si dovolit mít jiný cíl než záchranu. To vám řekne každý nováček. Přidám přání k umístění za silnou osmičkou," odpověděl Slezák čtenářům. V dalším kole jedou Bohemians do Liberce. "Samozřejmě věřím v úspěch, kterým by byl v naší situaci i bod," tvrdil optimisticky.

Kapitán Klokanů, jenž rád sleduje Manchester United v anglické Premier League, se nevyhýbal ani ožehavým otázkám kolem korupce. "Z nižších soutěží jsme zvyklí na ledasco. Ale v první lize jsou rozhodčí pod daleko větším drobnohledem," neobává se možného ovlivňování zápasů.  

<tbody><tr class="invert"><td><strong>On-line chat na Sport.cz:</strong></td></tr><tr class="highlight"><td><a href="http://vipchat.sport.cz/chat/00003-dalibor-slezak.html">Odpovědi Dalibora Slezáka najdete ZDE:</a></td></tr></tbody>

Nejvíce vyhecovaným derby v sezóně bude podle Slezáka utkání se Spartou a báječná atmosféra ve vršovickém Dolíčku prý vydrží celou sezónu. Mistrem podle něj bude obhájce titulu z Letné a Slezák si i tipl přesný počet vstřelených gólů nejlepšího kanonýra. Podle něj sparťan Došek vstřelí v ročníku 19 branek.

Čtenáři Sport.cz Daliboru Slezákovi připomněli pobyt v Číně i Austrálii, na jejíž podmínky má fotbalista výborné vzpomínky. Před novou sezónou měl opět řadu nabídek k angažmá, ale nic jiného než Bohemka jej nezajímalo. "Trenéru Bustovi jsem osobně slíbil po znovuzrození Bohemky, že ho v tom nenechám."

Po skončení kariéry fotbalista plánuje zůstat v Bohemians, přestože přesnou pozici si zatím představit nedokáže. "Klub se mnou v budoucnu počítá. Asi ne do manažerské funkce, ale práci jako trenér mládeže bych si určitě dovedl představit," myslí dopředu.

Reklama