Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Jízda vzpurného nováčka nekončí, sešívaní našli dalšího obra

Praha

Hodně vzpurný nováček. Žádné trable se záchranou, Jihočeši se naopak reálně tlačí do skupiny o titul. Jejich série bez porážky nekončí, dva hráči Českých Budějovic figurují v ideální sestavě 18. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce má v jedenáctce ještě vedoucí Slavia.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 18. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Zklamání z porážky s milánským Interem dokázali zaplašit. Sešívaní si v lize poradili i s poslední Karvinou. Vítězný gól si připsal Takács, další z galerie slávistických obrů, velmi aktivní byl Hušbauer. Druhá Plzeň se hodně trápila s Bohemians, utkání rozhodl Kalvach.

Nováček z jihu Čech se stává senzací soutěže, vyhrál i v Jablonci. Rozhodující akci parádně sehráli Mršič s Čavošem. Domácím k bodovému zisku nepomohl ani obránce Jugas, který zabránil jistému gólu. Mladá Boleslav drží třetí příčku díky bleskovému obratu proti Teplicím, o který se výrazně přičinil Klíma. Sparta díky Haškově trefě uspěla v Příbrami.

Brankář Laštůvka vychytal Baníku aspoň bod v prestižním derby s Opavou. Olomouc se konečně dočkala výhry, proti Liberci ji trefil bek Vepřek. Zlaté body proti Slovácku urval Zlín, gól a asistenci zaznamenal útočník Poznar.

Sestava 18. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Laštůvka (Ostrava) - Jugas (Jablonec), Takács (Slavia), Vepřek (Olomouc) - Hašek (Sparta), Hušbauer (Slavia), Kalvach (Plzeň), Čavoš (České Budějovice) - Klíma (Mladá Boleslav), Poznar (Zlín), Mršič (České Budějovice).

Reklama