Hlavní obsah

Slavia to zase nandala Spartě. Vyfoukla jí talentovaného mladíka Hellebranda

Praha

Bitvu o první velkou zimní posilu vyhrála fotbalová Slavia. V přetahované o talentovaného záložníka Slovácka Patrika Hellebranda měli úřadující mistři nakonec navrch nad Spartou. Podle informací Sport.cz nakonec dostali Letenští košem a mladík v neděli odletí na soustředění s týmem Jindřicha Trpišovského. Informaci jako první zveřejnil server Aktuálně.cz.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Talentovaný záložník Patrik Hellebrand (vlevo) míří do Slavie.

Článek

Jako by neměli fanoušci fotbalové Sparty dost trápení, když jejich tým ztrácí na rivala z Edenu po podzimu jednadvacet bodů a vyhrává i slavná derby. Teď to vypadá, že víc radosti bude vládnout ve Vršovicích i při pohledu na zimní posilování rivalů. První úlovek totiž hlásí Slavia. Ta získala dvacetiletého mládežnického reprezentanta Hellebranda, o nějž usilovala obě pražská „S".

„Slovácko je se Slavií na všem domluvené, Slavia se dohodla na podmínkách i s hráčem," prozradil pro Sport.cz zdroj, který je seznámený s aktuální situací ohledně přestupu mladého fotbalisty. „V neděli by měl Hellebrand odletět se Slavií na soustředění. Trenér Trpišovský s hráčem počítá do kádru pro jaro," doplňuje zdroj Sport.cz.

Foto: Martin Meissner, ČTK/AP

Kouč Slavie Jindřich Trpišovský může být spokojený. Talentovaný záložník Patrik Hellebrand prý míří do Edenu..

Na přetahované Slavie se Spartou o talentovaného hráče, který na podzim odehrál jedenáct zápasů a vstřelil jeden gól, by podle všeho mělo slušně vydělat Slovácko. Klub hrající své domácí zápasy v Uherském Hradišti by na začátku jednání nejspíš bral i nabízených zhruba dvanáct milionů korun, podle informací Sport.cz by se ale nyní suma za Hellebranda měla vyšplhat na dvacet milionů.

Reklama

Související témata: