Hlavní obsah

Trpišovský a ruská mašina? Ne! oddechla si Slavia

Praha

Kde by sešívaní byli bez svého Kloppa!? Možná nechybělo málo, aby fotbalová Slavia přišla o svého uctívaného trenéra Jindřicha Trpišovského, který ji dovedl do Ligy mistrů. Úspěšného kouče totiž oslovil ruský Lokomotiv Moskva. Muž s čepicí ovšem podle zákulisních zdrojů odmítl nabídku, která byla údajně neodmítnutelná. Jiná verze praví, že se rozehrála velká hra před jednáním o vylepšení koučovy smlouvy v Edenu...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Slavie Praha Jindřich Trpišovský po utkání s Barcelonou děkuje fanouškům.

Článek

Trpišovskému, který Slavii přivedl za dva roky trénování k dvěma triumfům v tuzemském poháru, mistrovskému titulu a do Ligy mistrů, vyprší na konci letošního roku smlouva. Už v průběhu podzimu, po vydařených představeních Pražanů v nejprestižnější klubové soutěži, se o třiačtyřicetiletého trenéra zajímaly kluby ze zemí šejků, následně z Řecka a nabídky přilétly i z dalších západních zemí.

V posledním týdnu se podle informací Sport.cz o trenéra zajímal Lokomotiv Moskva. Ale Trpišovský údajně nabídku rázně odmítl. Jeho prioritou je setrvání ve Slavii a potvrzení výsledků z minulých měsíců.

I proto už v příštím týdnu, ještě než Pražané odletí na herní soustředění do Portugalska, zasedne vedení úřadujících šampionů s Trpišovským a jeho realizačním týmem ke stolu, aby pokračování úspěšného realizačního týmu v Edenu podchytilo smluvně. Ve hře jsou údajně varianty tříletých či pětiletých kontraktů, pochopitelně notně vylepšených pro všechny zainteresované.

Reklama