Hlavní obsah

Verbíř: Prohra je pro nás zklamáním

Kapitán Teplic Pavel Verbíř byl po prohraném zápase se Slavií velmi zklamaný, proti Slavii se chtěl pokusit získat nějaké prvoligové body. Podle jeho názoru jeho tým zklamal, neukázal svou typickou hru. Proti Slavii měl zvýšenou motivaci, kterou však se svými spoluhráči nedokázal přetavit v gól. „ Chtěli jsme se tu předvést,“ řekl po zápase.

Článek

Co zapříčinilo váš neúspěch v dnešním utkání?

Když se nám nepodaří využít gólové situace, tak nemůžeme pomýšlet na bodový zisk. Je to pro nás velká škoda a zklamání, protože jsme se tu chtěli předvést a ukázat a navázat na naše výkony, kterými jsme se prezentovali v Ostravě a Olomouci.

Vykartovali se vám klíčoví obránci. Jak budete řešit tuto situaci?

Je to pro nás nepříjemné. Prohráli jsme a další dva stabilní hráči základní sestavy jsou vykartovaní, ale s tím si musíme poradit. Myslím si, že máme dost hráčů, kteří mohou vykartované hráče nahradit.

Trenér Rada říkal, že venku hrajete dobrý fotbal. Byl ten dnešní pro vás nejhorším zápasem na cizím hřišti?

Ten dnešní zápas byl pro nás nepovedený. Pro nás je zklamáním, že jsme se neukázali tak, jak jsme chtěli.

Byli podle vás někteří mladší hráči nervózní?

Záleží na každém jednotlivci, jak se na každé utkání připraví. Každý se na takto těžký zápas musí připravit individuálně.

Co pro vás tento výsledek v rámci ligy znamená?

Pořád nám zbývá do konce podzimu dvanáct bodů a my se chceme pokusit udržet domácí neporazitelnost a zároveň se pokusíme přivést i nějaké body z venku.

Vám osobně se ale proti Slavii daří...

Proti Slavii i Spartě jsou to na jednu stranu ligové zápasy jako každé jiné, ale právě proti těmto celkům má každý hráč zvýšenou motivaci a chce se ukázat.

Reklama

Související témata: