Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Zafačovaný kmenový sparťan dorazil Slavii, Plzeň válí dál

Praha

Letenské tápání a čekání na první jarní výhru pokračuje. Sparťany mohlo o víkendu snad jen potěšit, že jejich kmenový hráč dorazil vedoucí Slavii. Hned tři borci Jánošíků ze Slovácka figurují v ideální sestavě 23. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce má v jedenáctce Plzeň.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 23. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Znovu dokázali, že bohaté a silné obrat dovedou. Slovácko tentokrát porazilo vedoucí Slavii. Tři body jistil s ovázanou hlavou Zahustel, který hostuje ze Sparty. K čistému kontu pak výrazně přispěli obránci Hofmann a Kadlec.

Plzeň tak nečekaně rychle stahuje obří náskok sešívaných. Vyhrála šlágr v Jablonci, jemuž nepomohl ani bojovník Kubista. Hvězdou zápasu byl autor prvního gólu Čermák, reprezentační formu si drží stoper Brabec.

Přestože se brankář Drobný překonával, bitvu o čtvrtou příčku v Českých Budějovicích ovládl Baník. Jeho nejaktivnějším hráčem byl obránce Holzer. Sparta neporazila ani Zlín, přestože Karlsson během dlouhého oslabení otevřel skóre. Letenským dělal problémy útočník Poznar, který trefil břevno, dal gól a vyfauloval se na něm Mandjeck.

Opava výhrou nad Olomoucí posílila naděje na záchranu, návrat do sestavy vyšel střelci prvního gólu Dedičovi.

Sestava 23. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Drobný (České Budějovice) - Hofmann (Slovácko), Kadlec (Slovácko), Brabec (Plzeň), Holzer (Ostrava) - Karlsson (Sparta), Kubista (Jablonec), Čermák (Plzeň), Zahustel (Slovácko) - Dedič (Opava), Poznar (Zlín).

Reklama