Hlavní obsah

Netradiční děkovačka Slavie. Pod vzrostlými smrky na klandrech nedaleko Litavky

Příbram/Praha

Normy a nařízení jsou neúprosná. Na fotbalová utkání nejvyšší soutěže zatím může v Česku jen hrstka fanoušků. Většinou se jedná o partnery financující rozpočty klubů. Nicméně fotbalisté Slavie Praha, ligového lídra, po úterním vítězství v Příbrami nezůstali ochuzeni o tradiční děkovačku s příznivci.

Foto: instagram Slavia Praha

Fotbalisté Slavie Praha při netradiční děkovačce po utkání v Příbrami.

Článek
Fotogalerie

Už během zápasu bylo zpoza tribuny stadionu příbramského klubu, kterou při standardním režimu obsadí fanoušci hostujícího týmu, zřetelně slyšet povzbuzování nejvěrnějších příznivců sešívaných, jichž k Litavce dorazilo několik desítek.

Když Petar Musa v 82. minutě zařídil vítězství, bylo až na stadion slyšet juchání fanoušků obhájců titulu. Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského pak na nejvěrnější mysleli po závěrečném hvizdu utkání, kdy se sebrali a místo do šaten mašírovali na opačnou stranu. Vyrazili totiž za svými fanoušky. Rozhodli se nejvěrnějším za vytrvalé povzbuzování zpoza tribuny poděkovat.

Hráči Slavie se protáhli mimo areál stadionu a usazeni na zábradlí ve vysoké trávě pod vzrostlými smrky nedaleko řeky Litavky při dodržení předepsaného rozestupu absolvovali tradiční děkovačku s hodně netradičními kulisami!

Reklama

Související témata: