Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Sešívaní po pěti letech dobyli horkou půdu, série Sparty roste

Praha

Podruhé během pár dnů už body v Ostravě neztratili a obhajobě titulu jsou zase o hodný krok blíž. Sešívaní mají mistrovský mečbol a hned tři jejich zástupci v ideální sestavě 1. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva hráče má v jedenáctce druhá Plzeň a také Sparta, jejíž vítězná série stále narůstá.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 1. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Červenobílí po remíze 2:2 z Ostravy v minulém týdnu na konci základní části tentokrát ve Vítkovicích nezaváhali a Baník na jeho hřišti v lize porazili po necelých pěti letech. Slávisté v příštím kole ve středu přivítají Plzeň a už mohou získat titul.

Pražané mohli o své vedení přijít, brankář Kolář je však v pravou chvíli znovu podržel. Mimořádnou formu posledních dnů pak Stanciu demonstroval lahůdkovou přihrávkou na vítězný Bořilův gól. Viktoria tlak ustála a druhý den porazila Jablonec, k nejvýraznějším postavám patřili autoři gólů Chorý a Čermák.

Sparta si proti Liberci pojistila třetí příčku, její série se už rozrostla na sedm vítězných soutěžních zápasů v řadě. Do střelecké listiny se zapsali obránci Hancko a Sáček.

Klokani ve skupině o Evropu znovu dobyli Slovácko, o vítěznou trefu se zasloužil Hronek. Mladá Boleslav otočila duel s Jihočechy především zásluhou žolíka Maška.

Ve skupině o záchranu už mají vcelku klid Teplice, palbu proti Karviné odstartoval Jakub Mareš. Příbram opustila poslední příčku, Olomouci dal parádní gól Tregler. V lize se trefil po třech letech.

Sestava 1. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Kolář (Slavia) - Sáček (Sparta), Hancko (Sparta), Bořil (Slavia) - Mašek (Mladá Boleslav), Tregler (Příbram), Stanciu (Slavia), Čermák (Plzeň) - Hronek (Bohemians), Chorý (Plzeň), J. Mareš (Teplice).

Reklama