Hlavní obsah

Pohár, šampáňo, doutníky. Splašený autobus šampionů spěchal Prahou na plovárnu

Praha

Už druhou sezonu se řítí ligou jako splašený vlak, jemuž všichni ostatní uskakují z cesty. Mistrovské oslavy si však fotbalisté Slavie zvykli rozjíždět v otevřeném autobuse, aby se mohli zdravit s fanoušky. V přiloženém videu se můžete podívat, jak se šampioni ve středu večer po derby se Spartou vydali na triumfální jízdu Prahou do cíle cesty, kterým byla party v Občanské plovárně. V prvním autobuse hráči, ve druhém realizační tým.

Triumfální slávistická jízda po převzetí mistrovského poháruVideo: SK Slavia Praha

 
Článek

Hned ve čtvrtek jim začala dovolená, domů však rozhodně nespěchali. Pózování s pohárem a medailemi, mistrovské doutníky i gejzíry šampaňského.

Sešívaní mohli jen litovat, že vzhledem k trvajícím opatřením proti šíření koronaviru může na stadiony jen 5000 osob včetně všech aktérů utkání. Na derby se Spartou se dostalo do hlediště 4700 domácích fanoušků z řad permanentkářů.

Mistrovská korunovace fotbalistů SlavieVideo: SK Slavia Praha

Navzdory výzvám hlasatele nakonec z tribun sestoupili na trávník a obklopili pódium s hráči, které bylo ohraničeno zábranami. Další příznivci byli před stadionem, kde i přes déšť sledovali utkání na velkoplošné obrazovce.

U nich se také zastavily oba autobusy. Vzhledem k deštivému počasí byly střechy stažené, nejrozjařenějším odvážlivcům však přesto nedalo, aby se protáhli otvorem a užili si jízdu králů naplno.

Na plovárnu slávisté dorazili po půl jedenácté večer. Mistrovská noc s pohárem mohla začít...

Reklama

Související témata: