Hlavní obsah

Plzeň už reprezentanta nechce. Viktorii nadobro opouští

Tohle angažmá plzeňské Viktorii vůbec nevyšlo. Západočeský klub nadobro opouští bývalý slovenský fotbalový reprezentant Erik Pačinda, který se po hostování v Polsku už do týmu čerstvého ligového vicemistra nevrátí.

Foto: Foto FCVP-Martin Skála

Útočník Erik Pačinda se raduje ze svého jediného ligového gólu v dresu Plzně.

Článek

„Erik Pačinda se po hostování v polské Koroně Kielce do Plzně nevrátí. Dvouletou smlouvu podepsal se Spartakem Trnava. Ať se ti daří," píše oficiální twitterový účet Viktorie.

Pouhých 175 centimetrů vysoký forvard, který má zkušenosti i z francouzské ligy, se tak vrací do své vlasti, odkud na západ Čech za dramatických okolností odcházel.

Tehdy byl v Dunajské Stredě totiž po sporech s vedením vyřazen z kádru a se slovenským klubem následně rozvázal smlouvu. Na podzim 2018 s ním podepsala tříletý kontrakt Plzeň, v jejím kádru se však neprosadil.

Za A-tým Západočechů mohl nastoupit až v jarní části sezony 2018/19, ale nedokázal si vybojovat pevné místo v sestavě. Čtyřnásobný slovenský reprezentant si v 11 prvoligových zápasech připsal jeden gól a jednu asistenci.

Ani na následném letním soustředění v Rakousku si aktuálně 31letý forvard důvěru trenérů nevybojoval a zamířil tak na roční hostování do Polska.

Reklama

Související témata: