Hlavní obsah

Fotbalisté Ostravy odjeli do Rakouska bez Brazilce De Azeveda

Ostrava

Fotbalisté Ostravy ve čtvrtek odcestovali k hernímu soustředění do Rakouska už bez ofenzivního hráče Dyjana Carlose de Azeveda. Devětadvacetiletý Brazilec koketuje s přestupem do Olomouce, a proto už nefiguruje v aktuálním kádru Baníku. Ostrava má v Bad Tatzmannsdorfu sehrát tři utkání, ale už ten úvodní proti Rapidu Vídeň zmařila nákaza koronavirem v rakouském týmu.

Foto: Právo/Jiří Tomaškovič

Slovenský obránce Karviné Matúš Čonka odkopává míč před Brazilcem Carlosem De Azevedo

Článek

S mužstvem neodjel ani nigerijský útočník Muhamed Tijani, který se ve středeční přípravě proti Třinci blýskl dvěma góly. "Jednoznačně v něm vidíme potenciál, ale potřebuje co nejvíce hrát, protože v Karviné, kde na jaře hostoval, toho moc neodehrál," řekl trenér Luboš Kozel. Tijani dnes zamířil na testy do Pardubic.

Baník má v současnosti v kádru 23 hráčů a tři gólmany. Tým má v Rakousku sehrát tři zápasy, ale hned ten první páteční proti Rapidu Vídeň byl dnes zrušen z důvodu onemocnění hráčů rakouského vicemistra nemocí covid-19. Ostrava hledá náhradního soupeře, v dalších zápasech se má utkat s Admirou Wacker a Hartbergem.

Reklama

Související témata: