Hlavní obsah

Rázná odpověď zahraničním zájemcům! Slavia si pojistila své opory

Laa an der Thaya
Aktualizováno

Začali se kolem nich točit zájemci ze zahraničí. Šéf klubu Jaroslav Tvrdík proto neváhal, sedl do auta a pilířům obrany přivezl na soustředění do Rakouska nové kontrakty. Jan Bořil a Vladimír Coufal podepsali nové dlouholeté smlouvy s fotbalovou Slavií. Kapitán prodloužil svou budoucnost se sešívanými do roku 2023, jeho kolega z opačné strany obrany do roku 2024.

Jan Bořil a Vladimír Coufal prodloužili smlouvy se SlaviíVideo: slavia.cz

 
Článek
Fotogalerie

Kolem opor českého mistra je rušno. Vladimír Coufal zaujal londýnský West Ham, na Jana Bořila se zase zaměřil řecký AEK Atény a ruské kluby.

Slavia se rozhodla rychle a rázně jednat. Žádné čekání, až se tým vrátí do Edenu. Na herní soustředění do rakouského Laa an der Thaya osobně dorazil předseda předsednictva Jaroslav Tvrdík, aby si služby opor pojistil.

Krajní obránci sešívaných a jedni z hlavních pilířů klubových úspěchů z posledních let, Jan Bořil a Vladimír Coufal, byli odměněni novými smlouvami, které svazují jejich budoucnost se Slavií. Kapitán a stálice na levé straně, Jan Bořil, prodloužil do června 2023. Jeho kolega z pravé strany, Vladimír Coufal, podepsal smlouvu s platností do června 2024.

Zahraniční zájemci tak mají smůlu.

„Ve Slavii chci zůstat co nejdéle. Za zájem ze zahraničí jsem moc rád, ale jakmile přišla nabídka od Slavie, tak jsem ji nemohl odmítnout. Jsem tu hrozně rád, chceme získávat tituly a hrát Ligu mistrů. To je priorita," zdůrazňuje pro klubový web Bořil, který byl v polovině minulé sezony jmenován kapitánem.

Jeho kolega se dokonce vzdal vidiny odchodu do Premier League. „Mám jasno. Další čtyři roky chci spojit se Slavií. Až se mě budou chtít ve vedení zbavit, tak půjdu. Ale já jsem tady moc spokojený a nikdy nikam neutíkám. Z mojí strany beru prodloužení smlouvy jako důkaz, že jsem pro Slavii schopný udělat prakticky cokoliv," dodává Coufal, který měl již loni nabídku z bundesligy.

Sešívaní tak mají klid. "Poděkování oběma reprezentantům i jejich agentům. A nyní Liga mistrů a další titul," plánuje Tvrdík.

Reklama

Související témata: