Hlavní obsah

Plzeňští fešáci mají nové dresy. Jak se vám líbí?

Plzeň
Aktualizováno

Nová sezona, nové dresy. Fotbalová Viktoria Plzeň představila tři varianty pro hráče v poli a také brankářskou sadu. Nejen první verze, ale také venkovní dresy jsou navržené a vyrobené speciálně pro západočeský klub. Italská společnost Macron je připravila tak, aby vyhovovaly motu Hrdí na náš klub, hrdí na naše město! Mají splňovat také čtyři hlavní znaky. Tradice. Elegance. Unikátnost. Špičkový materiál.

Foto: fcviktoria.cz

Nové dresy Viktorie Plzeň. Jak se vám líbí...?

Článek

Viktoriáni hodlají zaútočit na mistriovský titul. A s novými trikoty jsou spokojení.

„Nový dres se mi velmi líbí. Je propracovaný a hodně mě zaujaly detaily. Pro nás hráče je hlavně velmi pohodlný," říká na klubovém webu záložník Lukáš Kalvach, jenž si ho poprvé vyzkoušel během klubového focení. „Sluší nám a věříme, že bude i vítězný," ujišťuje kapitán týmu a reprezentační obránce Jakub Brabec.

Poprvé v historii má Viktoria k dispozici na míru vyrobený nejen první, ale i druhou sadu dresů. „V tomto ohledu nám výrobce poskytl skvělý servis, a i druhé sadě jsme věnovali velkou pozornost, výsledkem je i unikátní dres pro venkovní zápasy," pochvaluje si Jaromír Hamouz, obchodně-marketingový ředitel klubu. Tento dres plánuje Viktoria využít v následujících dvou sezonách.

Hlavním prvkem bílého dresu je embosované logo města. Viktoriáni tak budou reprezentovat své město i na hřištích soupeřů či v zápasech evropských pohárů. I venku se tak mohou cítit jako doma. Ani zde nechybí za krkem část textu klubové hymny a zkratka FCVP.

„Jako celoživotní Plzeňák jsem z takového dresu nadšený! Věřím, že i fanouškům udělá radost," má jasno jedna z klubových ikon David Limberský.

Stejně jako v předchozích sezonách, i tentokrát bude třetí sada dresů v neobvyklém barevném provedení. Černý dres s jemným proužkem a výraznými zelenými prvky. K němu hráči obléknou zelené trenky i stulpny.

Pro gólmany Viktorie jsou nachystány tři barevné kombinace – oranžová, zelená a antracitová.

Reklama

Související témata: