Hlavní obsah

Fotbalisté Slovácka nabírají kondici ve Velkých Losinách

VELKÉ LOSINY

Perný týden zaměřený na fyzickou kondici mají před sebou fotbalisté prvoligového Slovácka ve Velkých Losinách, kam odcestovali hned po dopoledním srazu v Uherském Hradišti. Pod trenérskou taktovkou Josefa Mazury podstoupí náročný trénink 22 hráčů, mezi nimiž jsou i útočníci Andrej Hesek z Teplic a Dušan Nulíček z Jablonce.

Článek

Dnes odpoledne čeká na fotbalisty Slovácka příprava na hřišti a večerní porce posilování. Poté mají v plánu čtyři každodenní fáze: hřiště, běh v terénu, posilovna a regenerace.

"Hráči si s sebou vzali i běžky. Zatím sněhu sice v okolí Velkých Losin není mnoho, ale podle předpovědi počasí se má situace zlepšit. Takže bychom místo výběhů v terénu zařadili běh na lyžích," řekl Mazura.

V týmu Slovácka nejsou oproti podzimu Kubásek, Racko, Smetana, Šimáček a Struhár, s kterými už klub nepočítá. Naopak v kádru pro zimní přípravu jsou talentovaní dorostenci Daníček, Hlůpik a Jeleček. K mužstvu se připojí na zkoušku další hráči ze zemí bývalé Jugoslávie, kteří by měli v následujících dvou týdnech přesvědčit o svých kvalitách.

Fotbalisté Slovácka budou v podhůří Jeseníků do soboty, kdy se z Velkých Losin přesunou do Brna k prvnímu duelu Tipsport ligy se Zlínem. "Přestože půjdeme k utkání z hrubé přípravy, určitě jej nepodceníme. Vždyť jde o derby," dodal Mazura.

Reklama

Související témata: