Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Statečný outsider způsobil senzaci, Hložek řádil na osudovém místě

Někdy žádné papírové předpoklady neplatí. Zrovna nejjasnější zápas víkendu přinesl největší překvapení. Nováček zaskočil mistra a v roli jasného outsidera vybojoval remízu. Hned tři hráči Pardubic proto figurují v ideální sestavě 3. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce má v jedenáctce Sparta, která jako jediná zůstává v tabulce s plným bodovým ziskem.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 3. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Nejspíš nikdo nečekal, jak rychle si ve vynuceném azylu v Ďolíčku zvyknou. Pardubičtí odmítli roli způsobného nováčka a s mistrovskou Slavií zcela po zásluze remizovali. Hrdina Tischler si navždy zapamatuje svůj slavný gól, mezi střelce se málem zapsal i stoper Toml, v brance se činil gólman Boháč.

Letenský talent Hložek by mohl hrát v Karviné každý týden... Před dvěma lety tam v lize debutoval, letos na jaře jí vstřelil gól a tentokrát skóroval hned dvakrát. Sparta sice prohrávala o dvě branky, ale nakonec zvítězila 5:2, k velkému obratu přispěl i aktivní Sáček. V domácím dresu byl hodně vidět Ostrák.

Hejdův vítězný gól proti Mladé Boleslavi byl sice sporný, stoper byl nicméně tak jako tak výraznou postavou Plzně. Obrátky nabírá Liberec, spektakulární gól v Českých Budějovicích vystřihl Mosquera.

Zlín ovládl prestižní duel s Brnem, spolehnutí bylo na zkušeného obránce Procházku. Olomouc porazila Bohemians, o první dva její góly se postaral Houska. Vítěznou trefu v duelu s Baníkem si připsal jablonecký útočník Schranz.

Sestava 3. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Boháč (Pardubice) - Toml (Pardubice), Hejda (Plzeň), Procházka (Zlín) - Houska (Olomouc), Sáček (Sparta), Tischler (Pardubice), Mosquera (Liberec) - Ostrák (Karviná), Hložek (Sparta), Schranz (Jablonec).

Reklama