Hlavní obsah

Nejhorší poločas. Mohli jsme prohrávat klidně o tři góly, zlobil se Páník po prohře s Klokany

Praha

Tři zápasy bez bodu, poslední dva bez vstřeleného gólu. Fotbalový Zlín se trápí, v neděli v Ďolíčku prodloužil bídnou sérii porážkou 0:2 s Bohemians 1905. „První půle byla špatná. Nejhorší poločas pod mým vedením. Mohli jsme prohrávat klidně o tři góly," povzdechl si trenér Bohumil Páník. Zlín padl u Botiče po dlouhých 26 letech.

Foto: Sport.cz

Útočník Zlína Tomáš Poznar.

Článek
Fotogalerie

Jeho tým v úvodním dějství na Klokany nestačil, branku prakticky neohrozil. Naopak po trefě Hronka inkasoval. „Domácí sbírali odražené balony, z toho plynula jejich převaha na hrotu. Jejich útočník Puškáč na rozdíl od našeho Poznara uhrával míče. My jsme k zápasu přistoupili příliš profesorsky, takový způsob hry se praktikovat nedá," zlobil se Páník. Po přestávce se sice Fastav herně zvedl, Janetzkému ale vzal gólovou radost pohotovým zákrokem Le Giang.

„Měli jsme tam už lepší věci, dostali se do dvou šancí. Bohužel jsme je neproměnili. Bohemka neustále hrozila brejky, byla jen otázka času, kdy nám zdrhne. Nakonec jednu akci dotáhla a bylo po zápase," doplnil Páník.

Zlín vyšel bodově naprázdno potřetí v řadě, kouč proto vítá reprezentační pauzu. „Přijde nám vhod, všech šest zápasů si musíme vyhodnotit. Čtrnáct dnů potrénujeme, aby sestava, která vyběhne proti Českým Budějovicím, podala lepší výkon než v Ďolíčku," dodal Páník.

Reklama

Související témata: