Hlavní obsah

Strach o Tecla. Sešívané uklidnilo až vyšetření v nemocnici

Praha
Aktualizováno

Jestliže trenéři fotbalové reprezentace ještě uvažují před zápasy Ligy národů v Izraeli a ve Skotsku o povolání některého z útočníků, mohou si odškrtnout další jméno. Stanislav Tecl z pražské Slavie se na čtvrtečním tréninku zranil. Vyšetření v nemocnici vážnější problém nepotvrdilo, útočník však bude potřebovat přibližně desetidenní klid.

Foto: Ondřej Deml, ČTK

Stanislav Tecl bude pár dnů v nuceném klidu...

Článek

Ještě o víkendu stihl sehrát důležitou roli. Stanislav Tecl došel v ligovém duelu v Ostravě pro penaltu, Stanciu ji proměnil a Slavia se štěstím Baník porazila.

Tecl si nedávno solidně vedl v duelu se Skotskem, proti němuž v Olomouci nastoupil narychlo složený náhradní tým. Při absenci řady útočníků během aktuálního srazu byl jednou z alternativ, nyní je však také on mimo hru.

„Stanislav Tecl utrpěl na tréninku lehké zranění. Jeho rozsah potvrdí odpolední vyšetření v Ústřední vojenské nemocnici," avizovala Slavia na twitteru ve čtvrtek po obědě.

Ztráta útočníka číslo jedna by byla pro sešívané citelná, nejhorší obavy se však nepotvrdily.

„Vyšetření naštěstí vážné zranění kolena neprokázalo. Nyní slávistického útočníka čeká zhruba desetidenní klidový režim," dodal večer klub uklidňující zprávu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Boston i díky Pastrňákovi triumfoval v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články