Hlavní obsah

Fotbalisty Ostravy může posílit Makedonec Gligorov

OSTRAVA

Fotbalisty Ostravy po nevydařeném úvodu jarní části ligy může posílit makedonský záložník či obránce Gligor Gligorov. Čtyřiadvacetiletý hráč, který má na kontě jeden start v makedonské reprezentaci, přišel na Bazaly jako amatér z týmu Sileks Kratovo. S Baníkem se zatím dohodl na tříměsíční smlouvě s opcí.

Foto: Vladislav Galonek, ČTK

Fotbalistům Baníku se nedaří, proto shánějí posily.

Článek

Gligorov patřil v minulých sezónách k oporám Sileksu. Byl o něj zájem i v jiných zahraničních týmech, ale všechna jednání ztroskotala na finančních požadavcích makedonského klubu. Nyní do Ostravy zamířil jako volný hráč po skončení smlouvy.

"Jsme zatím dohodnuti na tříměsíční zkoušce. Pak se uvidí," řekl předseda představenstva Jakub Kahoun. "Je to na trenéru Markovi. Hráč bude trénovat s áčkem a uvidíme, jak se bude jevit," dodal.

Slezanům nevyšel vstup do jarní části ligy. Podlehli Spartě i Olomouci shodně 0:2, dál tudíž čekají na první jarní bod i gól.

Gligorov debutoval v makedonské reprezentaci na konci roku 2009 v Teheránu v přátelském utkání s Íránem, když na posledních pět minut vystřídal Gorana Panděva. Zápas skončil 1:1.

Reklama

Související témata: