Hlavní obsah

Fotbalový gólman Zlámal zahájí přípravu s Olomoucí

OLOMOUC

Jedním z nových hráčů, kteří zahájí přípravu s prvoligovými fotbalisty Olomouce, je i gólman Zdeněk Zlámal. Pětadvacetiletý brankář italského Udine, který v uplynulé sezoně hostoval v pražské Slavii, by mohl formou ročního limitovaného transferu působit i na Hané.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Brankář Zdeněk Zlámal v dresu Slavie.

Článek

"Řekli jsme, že chceme zkušeného hráče do každé řady, rozhodli jsme se zvýšit konkurenci. Během letní přestávky budeme hledat, jedním z takových hráčů je brankář Zlámal," řekl na oficiálním webu trenér Sigmy Zdeněk Psotka.

Bývalý gólman reprezentační jednadvacítky rozšíří v Olomouci současný brankářský trojlístek Petr Drobisz, Martin Blaha, Tomáš Lovásik. Ten už ale u prvního celku působí pouze v roli trenéra gólmanů. Jarní jednička Drobisz je navíc stále zapleten v kauze údajného uplácení při utkání Olomouc - Bohemians Praha v roce 2009 a stejně jako klub čeká na verdikt soudu i disciplinární komise.

Zlámal by v případě dohody s klubem mohl získat čtvrté ligové angažmá. Chytal už ve Zlíně, Liberci a Slavii. Hulínský odchovanec rok strávil také ve Spartě, ale tam se mezi prvoligové tyče nedostal.

Reklama

Související témata: