Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Vládci ligy, nejlepší kanonýr i Radova legie v ráži

Praha

Teprve den před Vánoci skončil podzim. Proti minulým sezonám však není nic nového, sešívaní vítězstvím ve šlágru v Plzni potvrdili, že už si zase hrají svou vlastní soutěž. Tři zástupci vedoucí Slavie figurují v ideální sestavě 14. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Tři hráče dodal také rozjetý Jablonec.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Slavie oslavují vítězství 1:0 v Plzni.

Článek

Plzeň bídný podzim nezachránila, spadla až na devátou příčku. Červenobílí naopak dál mašírují ligou bez porážky. Kuchtovu akci proměnil ve vítězný gól Stanciu, v obraně znovu válel mladý Zima. Po výhře v Olomouci už je druhý Jablonec, chytil se střelec Doležal, Radovu legii v ráži podpořili i Zelený a Krob.

Sparta po skvělém startu začala rozdávat body. Desátý Julišův gól stačil jen na remízu, spokojenější byl na Letné liberecký šikula Pešek. Pardubický nováček přezimuje na senzačním pátém místě, brankář Boháč při výhře v Karviné znovu vychytal čisté konto.

Ve Zlíně došlo na duel dvougólových střelců, domácího Janetzkého a teplického Mareše.

Sestava 14. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Boháč (Pardubice) - Zelený (Jablonec), Zima (Slavia), Krob (Jablonec) - Pešek (Liberec), Stanciu (Slavia), Janetzký (Zlín), J. Mareš (Teplice) - Kuchta (Slavia), Juliš (Sparta), Doležal (Jablonec).

Reklama