Hlavní obsah

Horváth má posilu. Přišel útočník Dočekal

Kouč příbramských fotbalistů Pavel Horváth má první posilu. Smlouvu u Litavky podepsal jednatřicetiletý útočník Tomáš Dočekal. „Potřebovali jsme posílit útok o typického hrotového útočníka s důrazem před brankou, to by měl Tomáš splňovat,“ pravil klubový boss Jaroslav Starka.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Příbrami Pavel Horváth.

Článek

Dočekal začínal s fotbalem v Jablonci, postupně působil na Žižkově, v Michalovcích, nejvyšší polskou ligu si zahrál za Piast Gliwice, slovenskou za Zlaté Moravce. Minulou sezonu působil v Jablonci a v probíhající oblékal dres Vyšehradu. Odtud v sobotu zamířil do Příbrami.

„Těší mě zájem prvoligové Příbrami o mé služby, udělám maximum, abych týmu pomohl k záchraně v soutěži. Moc se těším na start Fortuna ligy," uvedl pro klubový web při podpisu smlouvy 193 cm vysoký bijec. Dostal dres s číslem 10.

Příbram odstartuje pokračování nejvyšší soutěže příští neděli doma s Plzní. Zatím žádnou velkou posilu nezískala. Z hostování se vrátili útočník Martin Polák, záložníci Denis Laňka (oba Vyšehrad) a Jiří Januška (Vlašim). Zkušený Zdeněk Folprecht odešel na Kypr a Dušan Pinc v klubu skončil. „Věřím, že hráči, které jsme si stáhli z hostování, budou posilami v boji o záchranu," přeje si Starka.

Reklama

Související témata: