Hlavní obsah

Mosquera pyká, Liberec získal z Bohemians Nečase

Liberec
Aktualizováno

Osmý celek Fortuna ligy z Liberce dotáhl přestup Jakuba Nečase z Bohemians 1905. Slovan příchod šestadvacetiletého křídelního hráče potvrdil na svých webových stránkách. Délku smlouvy Severočeši nezveřejnili.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jakub Nečas z Bohemians posílí Liberec.

Článek

„S Jakubem jsem spolupracoval už v reprezentaci do dvaceti let. Jedná se o technicky slušně vybaveného fotbalistu, který nám určitě může pomoct zvednout konkurenci na kraji zálohy. A při hře na dva útočníky je využitelný také v roli podhrotového hráče, několikrát nastoupil dokonce i na hrotu, ale vzhledem k jeho menší postavě nejde typologicky o jeho pozici," uvedl kouč Liberce Pavel Hoftych.

Jakub Nečas je odchovancem Sparty, již čtvrtým rokem však obléká dres Klokanů. V této sezoně za Bohemians na podzim jen střídal, v lize odehrál jen 184 minut a připsal si dvě asistence. Na jaře ze sestavy vypadl. V nejvyšší soutěži odehrál celkem 90 zápasů, připsal si sedm gólů a stejný počet asistencí. Naposledy se 26letý ofenzivní hráč trefil před rokem právě U Nisy proti modrobílým.

Hoftych by mohl bývalého mládežnického reprezentanta poprvé využít hned v sobotu na hřišti Plzně. Tři zápasy bude postrádat Jhona Mosqueru, jehož disciplinární komise potrestala za vyloučení v Ostravě po dvou žlutých kartách třízápasovým trestem.

Reklama

Související témata: