Hlavní obsah

Novým ředitelem fotbalových Teplic bude Rudolf Řepka

Praha

Novým ředitelem fotbalových Teplic bude Rudolf Řepka. Bývalý generální sekretář FAČR se vrací d teplického klubu po necelých čtrnácti letech a ve vedení severočeského klubu nahradí Petra Hynka. Ten na post ředitele klubu rezignoval k 31. lednu. Informace zveřejnily internetové stránky teplického klubu.

Rudolf Řepka na archovním snímku ještě jako generální sekretář FAČR.

Článek

Ředitelské pozice se Rudolf Řepka ujme prvního března. "Moc se těším na návrat do klubu, kde jsem fotbalově vyrostl a prožil svá nejlepší léta. Jsem si vědom faktu, že klub nyní není v jednoduché situaci. Na druhou stranu je postaven na pevných základech, bohaté tradici a morálních hodnotách, což je významný předpoklad k tomu, aby byl náš klub úspěšný i v budoucnosti," uvedl pro teplický web.

"Osobně bych chtěl přispět především k budování co nejpevnějších vztahů, tak abychom všichni aktivně spolupracovali, navzájem se respektovali a tolerovali, a to jak uvnitř klubu, tak ve vztahu k široké veřejnosti. Moc si přeji, aby se opět co nejvíce z nás cítilo být součástí té naší žlutomodré rodiny," říká budoucí ředitel FK Teplice.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Zleva Ruben Droehnle z Teplic a Jan Kliment ze Slovácka.

Řepka na Stínadlech hrál v mládežnických týmech, po absolvování Gymnázia Teplice zamířil na Fakultu tělesné výchovy a sportu do Prahy, kde vystudoval sportovní management. Poté zastával postupně funkce tiskového mluvčí, marketingového ředitele, sekretáře a také sportovního ředitele žlutomodrých. V FK Teplice působil až do roku 2007 než zamířil na pozici generálního sekretáře Fotbalové asociace České republiky, tehdy ČMFS.

Z této pozice odešel na konci roku 2018 kvůli vedení fotbalové asociace, s jehož praktikami se neztotožňoval. "Vybírali jsme z několika kandidátů, pana Řepku jsme zvolili kvůli jeho dosavadním fotbalovým a manažerským zkušenostem i kvůli jeho teplické minulosti," vysvětluje volbu předseda představenstva FK Teplice Pavel Šedlbauer.

Reklama

Související témata: