Hlavní obsah

Csaplár se dohodl se Slavií, podepíše zřejmě ve čtvrtek

PRAHA

Fotbalový trenér Josef Csaplár zřejmě podepíše dvouapůlletou smlouvu s pražskou Slavií. Bývalý kouč Liberce jednal v úterý s manažerem týmu Josefem Jinochem o podmínkách kontraktu, konečné rozhodnutí by mělo padnout na čtvrtečním zasedání představenstva klubu.

Foto: archiv

Josef Csaplár

Článek

Csaplár tak s největší pravděpodobností převezme taktovku po Miroslavu Beránkovi, který ve funkci skončil minulý týden. "Připravujeme smlouvu na dva a půl roku," poznamenal k jednání Jinoch na webových stránkách klubu.

"Předběžně jsme se dohodli na všem podstatném a ve čtvrtek v jedenáct hodin na představenstvu bych měl podepsat smlouvu," řekl Csaplár, jehož na lavičce Liberce nahradil slovenský kouč Stanislav Griga, agentuře ČTK.

Podle Jinocha vyjde klub vstříc představám nového trenéra o realizačním týmu. "Výběr asistentů bude plně v kompetenci nového kouče," řekl manažer A-týmu, který zná Csaplára z doby působení ve funkci libereckého sportovního ředitele. Jako asistent by měl vedle Csaplára působit Martin Hřídel, který je rovněž spjat s Libercem.

Csaplár působil na severu Čech od října 2001 jako asistent kouče Ladislava Škorpila, postupem času se oba muži stali na lavičce rovnocennými partnery. Pod jejich vedením vybojoval Liberec v loňském roce mistrovský titul a následně se probojoval do čtvrtfinále Poháru UEFA.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články