Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Psanec se vrátil jako hrdina, každý by chtěl mít svého Nemravu

Nikdo by teď nechtěl být v jeho kůži. Stal se pomalu psancem, nicméně na hřišti je stále nenahraditelný. Třeba když je těsně před koncem potřeba rozhodnout zápas z pokutového kopu... Reprezentant Ondřej Kúdela nechybí v ideální sestavě 27. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce mají v jedenáctce Jablonec, Sparta a Karviná.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 27. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Bylo se na co dívat, první šestka se utkala mezi sebou. Vedoucí Slavia uspěla také v Liberci, protože reprezentant Kúdela navzdory všemu humbuku kolem svojí osoby zachoval pevné nervy a stal se mužem zápasu.

Sparta v bitvě o druhou příčku dlouho narážela na Nemravu, skvělého brankáře Slovácka. Až žolík Wiesner jeho kouzla odčaroval, domácím navíc v obraně výrazně pomohl teenager Vitík. Jablonec remizoval v Plzni. Viktorii poslal do vedení Ba Loua, jenže po Spartě i jí dal gól Schranz, vzadu měli hosté spolehlivého Zeleného.

Tři góly dala v kole pouze Karviná. Proti Jihočechům se dařilo Qosemu a Hercovi. Pardubicím v Brně znovu odvedl dobré služby Ewerton. Teplicím pak cenný bod v Olomouci šťastně trefil útočník z nouze Vukadinovič.

Sestava 27. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Nemrava (Slovácko) - Zelený (Jablonec), Kúdela (Slavia), Vitík (Sparta) - Wiesner (Sparta), Qose (Karviná), Ewerton (Pardubice), Herc (Karviná) - Ba Loua (Plzeň), Schranz (Jablonec), Vukadinovič (Teplice).

Reklama