Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Hložkův hattrick do historie, odložený titul i nováček v ráži

Letenský kustod přišel o další míč, který se stal cennou relikvií a vzpomínkou na tři vstřelené góly v zápase. Adam Hložek se ve věku 18 let a 274 dní zapsal jako nejmladší autor hattricku v samostatné české soutěži. Sparťanský talent samozřejmě nechybí v ideální sestavě 29. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Tři zástupce mají v jedenáctce Pardubice, po dvou Plzeň a Bohemians.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 29. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Pět soutěžních utkání bez gólu v jeho podání přišlo kritikům moc, začali brblat. Sparťanský talent Hložek je v duelu s Opavou umlčel rovnou hattrickem. Druhou příčku ovšem dál hájí Jablonec, jemuž Doležal dvěma trefami zajistil výhru v Českých Budějovicích.

Klokani v Ďolíčku odložili vršovickému sousedovi mistrovskou oslavu. Vynikající byl brankář Bačkovský, a když bylo třeba, zaskočil za něj Krch. Plzeň ve šlágru kola přemohla Slovácko. Vyznamenali se oba autoři jejích gólů Ba Loua a Kalvach, hosty táhl především L. Sadílek.

Pardubický nováček prožívá skvělou sezonu, Zlínu na jeho hřišti nadělil debakl. Dvakrát se trefili Cadu a Huf, v obraně se činil T. Čelůstka. Baník zase dobyl Olomouc, kde tři body jistil Kaloč.

Sestava 29. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Bačkovský (Bohemians) - Cadu (Pardubice), Krch (Bohemians), T. Čelůstka (Pardubice) - Huf (Pardubice), Kaloč (Ostrava), Kalvach (Plzeň), L. Sadílek (Slovácko) - Ba Loua (Plzeň), Doležal (Jablonec), Hložek (Sparta).

Reklama