Hlavní obsah

V Mladé Boleslavi končí po dvou letech obránce Tatajev

Mladá Boleslav

Ruský fotbalový obránce Alexej Tatajev nebude pokračovat v angažmá v Mladé Boleslavi. Po více než dvouletém působení míří zpět do Ruska, kde bude hrát druhou nejvyšší soutěž za svůj bývalý mládežnický klub Alanii Vladikavkaz. O odchodu bývalého hráče Krasnodaru informoval středočeský celek na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Rus Alexej Tatajev ještě v dresu Mladé Boleslavi při utkání s Plzní.

Článek

Třiadvacetiletý Tatajev od příchodu v lednu 2019 odehrál za Mladou Boleslav 47 ligových utkání a dal tři góly. Naposledy ale nastoupil v prosinci 2020, do jarní části kvůli zdravotním problémům nezasáhl.

"Byl jsem tady spokojený a budu vzpomínat jenom v tom nejlepším. Angažmá v Mladé Boleslavi mě výrazně prospělo ve fotbalovém růstu. Získal jsem mnoho zkušeností, kterými chci nyní pomoci klubu, kde jsem fotbalově začínal, k postupu z druhé ligy do elitní ruské soutěže," prohlásil Alexeje Tatajev na webu středočeského klubu.

„Alexej Tatajev byl druhým ruským fotbalistou, který se po Komličenkovi výrazně zviditelnil v Mladé Boleslavi. Děkujeme mu za jeho odvedenou práci a přejeme mnoho úspěchů v jeho další kariéře," rozloučil se s ruským fotbalistou sportovní ředitel FK Mladá Boleslav Josef Jinoch.

Reklama

Související témata: