Hlavní obsah

S fotbalovou Mladou Boleslaví prodloužil smlouvu i brankář Šeda

Mladá Boleslav

Po devětatřicetiletém záložníkovi Marku Matějovském prodloužil s fotbalovou Mladou Boleslaví smlouvu i zkušený brankář Jan Šeda. Také pětatřicetiletý gólman podepsal nový kontrakt do konce června 2022. Středočeši o tom informovali v tiskové zprávě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Mladé Boleslavi Jan Šeda inkasuje gól z penalty od sparťana Dávida Hancka.

Článek

"Jsem rád, že se mnou počítají klub i trenér. Osobně vnímám, že budu platným členem kádru. Prodloužení smlouvy beru jako pozitivní ohodnocení práce za minulou sezónu a zároveň jako motivaci do sezony nejbližší, která snad nebude vypadat jako ta poslední," řekl Šeda.

V české nejvyšší soutěži odehrál všech 139 utkání za Mladou Boleslav, kam přišel už v roce 2005 z Pardubic, a připsal si 37 čistých kont. Rodák z Vysokého Mýta absolvoval i hostování v nizozemském Waalwijku a indickém klubu FC Goa. V minulém ročníku Šeda odchytal 14 ligových zápasů a s týmem z města automobilů obsadil 11. místo v tabulce.

"Uvědomuji si, že není možné za dobu, co je Mladá Boleslav v první lize, aby se nám všechny sezony povedly, ale nechci už zažívat hru o záchranu. Jsem přesvědčený, že pro Mladou Boleslav to byl ojedinělý ročník, že jsme si slabší období už vybrali a vrátíme se do horní třetiny ligové tabulky," uvedl Šeda.

Reklama

Související témata: