Hlavní obsah

Návrat z Evropy? Slavia, Sparta a Plzeň si venku poradí, tuší sázkaři

Osmi zápasy 4. kola pokračuje o víkendu Fotbalová Fortuna liga. Mistrovská Slavia se po úterním vypadnutí s Ferenvárosem Budapešť ve 3. předkole Ligy mistrů představí v Mladé Boleslavi, Spartu po vyřazení s Monakem ve stejné soutěži čeká pražské derby na hřišti Bohemians 1905. Plzeň po postupu do 4. předkola Konferenční ligy hraje v Liberci. Další pohárový zástupce Jablonec se utká s Teplicemi, které jako jediné v ligové sezoně ještě nebodovaly.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Marek Suchý z Mladé Boleslavi se postaví proti svojí Slavii...

Článek

Slavia v lize od loňského března neprohrála rekordních 48 zápasů po sobě. V Mladé Boleslavi je jasným favoritem s kurzem 1,75:1. Sázkaři tipují, že sešívaní tam dají alespoň dva góly. Mladá Boleslav podlehla v Plzni, Jablonec porazila 3:0, v posledním zápase ale s Pardubicemi uhrála pouze remízu 1:1. Slavia je pořád top českým týmem a v lize stoprocentní.

„Boleslav bude sice v domácí soutěži pro Slavii těžkou prověrkou, před zápasem jí ale věří s kurzem 4,85:1 jen 2 % tipérů. Někteří také v kurzu 2,61:1 sázejí, že domácí nedají ani gól," říká Markéta Světlíková, mluvčí Chance.

Sestřih utkání Slavia - FerencvárosVideo: O2 TV Sport

Malé pražské derby podle bookmakerů i sázkařů na půdě Bohemians ovládne Sparta. Letenští nasadili vysokou laťku, po třech kolech je plný počet bodů skvělý počin. Bohemka je houževnatý soupeř, v sezoně ale ještě nevyhrála. S Hradcem a Jabloncem remizovala, s Plzní prohrála. Klokany navíc brzdí zranění.

Kouše se to hůř než loni. Chyběl krůček, centimetry, říká zklamaný Jindřich TrpišovskýVideo: Sport.cz, SK Slavia Praha

„Kvalita je jednoznačně na straně Sparty, která se v Ďolíčku určitě prosadí. Na její vítězství sází téměř 100 % lidí s kurzem 1,90:1. Dalšími nejsázenějšími příležitostmi je také výsledek zápasu bez remízy pro Letenské v kurzu 1,39:1 nebo to, že dají minimálně dvě branky," uvádí Světlíková.

Také Plzeň si přijede do Liberce pro vítězství. Alespoň tak to vidí bookmakeři a sázkaři, kteří tipují výhru Západočechů s kurzem 2,58:1. Viktorka má široký kádr, je sehraná a po zvládnutí urputného soupeře TNS jí nebude chybět sebevědomí. Po třech kolech získala devět bodů, přitom neměla vůbec lehký los.

Sen je pryč. Přes tenhle tým jsme měli přejít, bolí to hodně, litují slávistéVideo: SK Slavia Praha

„Na Slovanu, kterému se zatím příliš nedaří, by podle sázkových expertů měla uhrát minimálně bod. Na vítězství Liberce sází 6 % sázkařů s kurzem 2,77:1, remízu tipuje 9 % lidí s kurzem 3,39:1 a na to, že v zápase padnou alespoň dva góly, vypsali bookmakeři kurz 1,34:1," doplňuje mluvčí Chance.

Reklama

Související témata: