Hlavní obsah

Penalta na Bohemce? Vůbec nevím, co se stalo, nechápal kouč Teplic

Praha

Nedělní zápas u Botiče měli dobře rozehraný, vedli gólem Mareše. Fotbalisté Teplic ale nakonec ze stadionu Bohemians 1905 odjeli s porážkou 2:4. Dva z gólů inkasovali z penalt, které proměnil Chramosta. Tu druhou zahrávali Klokani na základě upozornění videorozhodčího, což se hostům vůbec nezamlouvalo.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Daniel Krch z Bohemians oslavuje gól na 2:1 během utkání s Teplicemi.

Článek

„Prý tam někdo z kluků někoho držel. Nevím. Radši to nebudu komentovat," krčil rameny kapitán Jakub Mareš. „Vůbec nevím, co se tam stalo. Z lavičky jsem nic neviděl," dodal trenér Radim Kučera.

Jeho tým mohl z duelu v Ďolíčku určitě vytěžit aspoň bod, jelikož vedl. Před přestávkou ale inkasoval dvakrát v rychlém sledu. Z penalty po ruce Moulise vyrovnal Chramosta, po rohu se vzápětí prosadil Krch.

„Špatně jsme vyřešili situace, penalta byla laciná. Nevím, proč měl Moulis ruku nahoře. Ale budiž, stane se. Potom můžeme odkopnout míč, jenže neodkopneme. Je z toho roh a zbytečný gól do šatny," zlobil se Kučera.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jan Chramosta z Bohemians (vlevo) proměňuje penaltu.

Teplice sice v záběru snížily na 2:3 Fortelným, vzápětí je ale dostala do kolen branka Koubka po rychlém rozehrání. Hopstí u rozhodčího Zelinky protestovali, ale marně. „Sudí jednoznačně říkal: Počkejte, počkejte. Všichni přestali hrát. Ale teď už je to jedno," dodal Mareš.

Severočeši vstoupili do sezony bídně, v šesti utkáních získali pouhé tři body. „Je to špatné. Bohemka měla také tři body, hrálo se o moc. Chtěli jsem bodovat, přiblížit se středu tabulky. Bohužel se nám to nepovedlo. Ze šesti zápasů se dalo vytěžit daleko víc," povzdechl si Kučera.

Reklama

Související témata: