Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Sešívané pušky zarachotily, prim hrají vládci derby

Praha

Klokanům sice patřil úvodní poločas, po přestávce už ovšem bitvu o Vršovice jasně ovládl favorit. Sešívaní navlékli další korálek na svoji rekordní sérii bez porážky. Tři nejvýraznější postavy Slavie figurují v ideální sestavě 8. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce v jedenáctce mají Slovácko a České Budějovice.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 8. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Prohrávali, přišli o dalšího zraněného stopera. Slávisté ovšem derby v Ďolíčku otočili, a především díky ofenzivním dravcům nastříleli pět gólů. Do střelecké listiny se zapsali Lingr, Krmenčík i Schranz.

Víkend byl ostatně plný derby. Nováček z Hradce Králové se rozjel a porazil Pardubice, výborný byl obránce Král. Slovácko si jistě poradilo s oslabeným Zlínem, zaskvěli se především Holzer a Hofmann.

Moc nechybělo, aby Jihočeši pokazili Plzni její výroční zápas. Hora a Bassey se náležitě činili. Jenže Viktorii v duelu proti svému bývalému týmu výrazně podržel brankář Staněk, a nakonec jí uhájil těsnou výhru.

Jablonec získal cenný bod na Spartě, na vyrovnávací gól přesně odcentroval obránce Krob. Konkurenční Liberec se dočkal první výhry v sezoně, proti Mladé Boleslavi se pod ni výrazně podepsal Hilál.

Sestava 8. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Staněk (Plzeň) - Král (Hradec Králové), Hofmann (Slovácko), Krob (Jablonec) - Lingr (Slavia), Hora (České Budějovice), Hilál (Liberec), Holzer (Slovácko) - Bassey (České Budějovice), Krmenčík (Slavia), Schranz (Slavia).

Reklama