Hlavní obsah

Děkovačka nevoní? Slávisté naštvali fanoušky, pak se omlouvali

Úřadující mistr ztrácí body, rivalové unikají. Přístup některých fotbalistů se navíc vůbec nelíbí fanouškům sešívaných. Slávisté v neděli remizovali v Českých Budějovicích 2:2 a část fotbalistů nedorazila na tradiční děkovačku, včetně kapitána Ibrahima Traorého. Na Twitteru na to upozornil účet SlaviaFans. Někteří hráči, kteří se na tradiční pozápasový rituál nedostavili, se za své jednání následně prostřednictvím sociálních sítích omluvili.

Foto: Luboš Pavlíček, ČTK

V popředí Michael Krmenčík (vlevo) ze Slavie a Pavel Novák z Českých Budějovic.

Článek

„Je opravdu nepochopitelné, že se někteří hráči na děkovačku (opakovaně) vy**** a po nepovedeném výkonu zalezou ihned do kabin. Dnes to byl třeba Kuchta, Krmenčík, Ekpai nebo prvopoločasový KAPITÁN Traoré. Kdo si myslíte, že jste?" napsali slávističtí fanoušci na Twitteru.

Fandové k nedělní události poznamenali, že hráči se po celou dobu zápasu těšili hlasité podpoře a ani během tragické první půle se z kotle neozýval na hráče pískot nebo kritika.

Část fotbalistů se následně za svůj předčasný úprk do kabiny omluvila prostřednictvím Instagramu.

Foto: @kuchti_cc, @ibratraore27, @ekpai20

Fotbalisté Jan Kuchta, Ibrahim Traoré a Ubong Ekpai se fanouškům omlouvají prostřednictvím Instagramu.

Slávisté si fanoušky budou moct udobřit už během následujícího týdne, který bude pro klub z Edenu z hlediska mistrovských ambicí zcela zásadní.

Ve středu Slavia přivítá ve Vršovicích v dohrávce 3. kola Sigmu Olomouc, zraky tuzemské fotbalové veřejnosti už se pak ale upínají zejména k nedělnímu ligovému šlágru, kdy mistr hostí průběžně vedoucí Viktorii Plzeň.

Reklama