Hlavní obsah

Ohavný akt fanoušků Slavie. Napadli auto představitelů Sigmy. Tvrdík už se omluvil

Praha

Dění po dohrávce 3. kola fotbalové ligy, ve které Slavia zdolala Sigmu Olomouc 1:0, mělo nepříjemnou dohru. Skupinka slávistických chuligánů napadla jedno z vozidel olomouckého vedení. Podle informací webu isport.cz šlo o auto obchodního ředitele moravského klubu Aleše Škerleho. "Omlouváme se a stydíme za tuto skupinu," napsal boss pražského klubu Jaroslav Tvrdík na Twitter.

Foto: twitter:@slaviaofficial, Twitter

Fotbalisté Slavie se omluvili za neúčast na děkovačce v Českých Budějovicích.

Článek

Přitom na Slavii se v ten den měly nepříjemné události z poslední doby spíše lepit. Slávističtí hráči se omluvili za to, že v Budějovicích někteří z nich nešli na děkovačku. Mistr ligy navíc v zápase s Olomoucí dominoval, a po výhře 1:0 si částečně spravil chuť po nepovedených zápasech.

Co ale kalí dohru utkání, je chování skupiny fanoušků, jež napadla vůz obchodního ředitele Sigmy Aleše Škerleho. "Po zápase došlo v areálu klubu k napadení vozidla SK Sigma Olomouc a ke zranění jednoho člena tříčlenné posádky, který je ošetřován v nemocnici. Omlouváme se hostům a stydíme se za skupinu osob, jejíž bezprecedentní a netolerovatelné jednání nemá s fanděním klubu nic společného," napsal na svůj "oblíbený" Twitter šéf sešívaných.

Dle informací webu isport.cz nejprve skupina fanoušků pražského klubu obklíčila auto Škerleho, z něhož vystoupil Milan Zapletal, bezpečnostní technik klubu, který chtěl situaci řešit sám. Slávističtí chuligáni ho ale napadli a pro zraněného funcionáře olomouckého klubu musela dokonce přijet na stadion Slavie sanitka.

Reklama