Hlavní obsah

FANTASY: Nejoblíbenějším hráčem Fantasy je teplický Litsingi

Ač bylo 10. kolo, které uzavřelo první třetinu soutěže, dobře čitelné z pozice favoritů, tak ne všechna utkání podle plánu dopadla. Sparta sice porazila věčného rivala z Edenu, ale přiznejme si, že to bylo šťastné vítězství a trápící se Slavia rozhodně nebyla horší. Podobně si vedla i Plzeň v Jihlavě nebo Liberec doma s Příbramí. Na individuální výkony fotbalistů se v našem souhrnu zaměřil Luděk Zelenka.

Nejproduktivnější hráči Fantasy fobalu

Článek

"Bodově bylo desáté kolo poněkud chudší, nikdo z hráčů nedal dvě a více branek, takže na pomyslném nejvyšším stupínku v minulém kole stanuli obránci Romera a Kaufman, kteří dali gól (u obránců je logicky nejvíce hodnocen) a získali 10 bodů.

Podobné to bylo i mezi nejlepšími útočníky (Mahmutovič 8 bodů) a záložníky (Vácha, Ljevakovič, Harba, Šichor, Rajtoral – 9 bodů).  Nejlepším brankářem kola ve Fantasy lize je Znojemský Vlastimil Hrubý, který za svůj výkon proti Mladé Boleslavi získal 9 bodů.

Na předních pozicích zůstává pořadí stejné

Na celkovém pořadí nejlepších hráčů se logicky nic nezměnilo, vedoucí Litsingi má velký desetibodový náskok před Hušbaurem a ten dalších 18 na Mahmutoviče. Tito hráči jsou pak logicky i nejvytěžujícími ve vašich sestavách. Naopak téměř nesázíte na umění útočníků Švancary, Doležala, Řezníčka nebo Škutky.

Mně osobně se bohužel 10. kolo taky moc nepovedlo a ziskem 40 bodů jsem malinko pozastavil stíhací jízdu v rámci VIP ligy, kde zatím držím krásné 6. místo, ale pouze se čtrnáctibodovou ztrátou na vedoucího Tomáše Borka.

Gambrinus liga teď má kvůli poháru České Pošty a reprezentační pauze nevídanou přestávku a vy, trenéři, si tak můžete odpočinout a nabrat síly do podzimního finiše, který bude jistě zajímavý a to na obou pólech tabulky."

Reklama