Hlavní obsah

Klokani potvrdili odchod Klusáčka, nový trenér zatím není známý

Praha

Fotbalový klub Bohemians 1905 oficiálně potvrdil informaci o tom, že trenér Luděk Klusáček už v další sezóně tým nepovede. Klub to oznámil na svých oficiálních stránkách.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Luděk Klusáček odchází od Bohemians 1905.

Článek

Klokany Klusáček převzal po třetím jarním kole po Jozefu Weberovi, tým se potácel u dna se čtyřbodovou ztrátou na první nesestupovou příčku. Mužstvo bleskově probral, nakonec s ním v sobotu večer slavil záchranu. Prakticky v ten den se však také cesty Klusáčka a zelenobílého klubu rozešly, neboť původní kontrakt, který vypršel se závěrečným duelem sezóny, se někdejší reprezentační asistent rozhodl neprodloužit.

„Má priorita je a byla momentálně zahraničí. A přestože mě práce v Bohemce velmi bavila, rozhodl jsem se dát přednost této nabídce," řekl Klusáček, o němž se spekuluje, že by mohl znovu společně s Ivanem Haškem trénovat Katar. V minulosti oba působili ve Spojených arabských emirátech a Saúdské Arábii.

„Chtěl bych moc poděkovat fanouškům. Z klubu se mi neodchází lehce. I během krátkého období jsme toho hodně prožili. Jak s hráči, realizačním týmem, vedením, tak i s fanoušky, kteří patří k nejlepším v lize! Naše společná radost na hřišti po zápase s Plzní, to bylo něco fantastického. Tyto okamžiky budu nosit do smrti v hlavě," řekl pro oficiální stránky klubu.

Klusáčkova nástupce hledají sportovní ředitel Tomáš Požár a ředitel klubu Ladislav Valášek. Oznámen by měl být v nejbližších dnech.

Reklama

Související témata: