Hlavní obsah

O Kolouškovi se má rozhodnout v pátek

PRAHA

O budoucnosti fotbalisty Václava Kolouška by mělo být jasno v pátek, kdy se jeho manažer Pavel Zíka sejde s členem představenstva Slavie Vladimírem Leškou. Působení devětadvacetiletého záložníka v pražském klubu se zřejmě chýlí ke konci poté, co se jeho vztahy s trenérem Karlem Jarolímem a vedením klubu dostaly na bod mrazu.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Václav Koloušek

Článek

Řešením by mohl být Kolouškův přestup do Panioniosu Atény, který o hráče projevil zájem.

"Jednou z variant je Kolouškův přestup do Panioniosu," řekl ve čtvrtek Leška. Na lavičku řeckého klubu možná v brzké době usedne Josef Csaplár, který Kolouška vedl v Liberci a Slavii a má k němu velmi blízko.

Zhoršení vztahů mezi Kolouškem a zástupci Slavie vyvrcholilo ve středu, kdy vedení klubu stáhlo fotbalistu ze soustředění v Krkonoších. Důvodem bylo jeho prohlášení, v němž hráč kritizoval Jarolímovy výroky na jeho adresu. Kouč se předtím svěřil s pochybnostmi, zda Koloušek po prodělané léčbě leukémie zvládne letní přípravu v plné zátěži.

"Je to pro mě velice nepříjemné a ponižující," reagoval Koloušek, podle kterého navíc Jarolím citlivé informace o jeho zdravotním stavu zkreslil.

Vztahy Kolouška se Slavií se zhoršily už minulý týden, kdy dal hráč k arbitrážní komisi fotbalového svazu spor s klubem o dlužnou částku blížící se milionu korun.

Reklama

Související témata: