Hlavní obsah

FANTASY: Dokáže Sparta vyloupit Jablonec i bez zraněných opor?

Synot liga má na programu další kolo fotbalové soutěže. Plzeň jede do Prahy utkat se o body s Duklou. Sparta zajíždí do Jablonce a Liberec se pokusí získat první body pod novým trenérem. Důležitý zápas čeká i Hradec Králové, který bude chtít na domácí půdě potvrdit body ze Slovácka.

Kapitánskou pásku si vysloužil Nivaldo.

Článek

Sparta se bude muset obejít bez tří hráčů základní sestavy! Kvůli kartám nezasáhnou do utkání v Jablonci Brabec a Costa. Pavla Kadeřábka nepustí na hřiště zranění. Jediným zástupcem Sparty je v našem výběru Ladislav Krejčí. Zápas bude velmi pikantní i z pohledu Fantasy, jelikož budeme moci sledovat nejproduktivnější fotbalisty Dočkala, Kopice a Pospíšila.

Hradec bojuje za záchranu v první lize

Důležité tři body ze Slovácka si přivezl Hradec Králové. Teď už zbývá jen jediné, potvrdit je v domácím zápase proti Bohemians. Hradec dokáže před domácími fanoušky produkovat velmi kvalitní fotbal, o čemž se přesvědčila i Plzeň. My věříme, že se Hradci podaří na výkon proti Plzni navázat. Do naší obrany putuje dlouhán Adrian Rolko a jeho kolega ze zadních řad Tomáš Holeš.

Pčedehrávka 23. kola Teplice vs. Slovácko se počítá do 20. kola Fantasy!

Slovácko a Teplice odehrají v rámci 20. kola Fantasy dva zápasy! Jelikož předehrávka 23. kola se počítá do 20. kola. Byl by hřích tyto fotbalisty do výběru nepostavit. Teplice reprezentuje trojice Nivaldo, Vůch a Potočný. Barvy Slovácka hájí Došek, Kalouda a Hlúpik.

Reklama