Hlavní obsah

FANTASY: Potvrdí Sparta v derby roli favorita? Sázíme i na borce Jablonce a Plzně

Třiadvacáté kolo fotbalové Fantasy ligy odstartuje v pátek v 18 hodin na hřišti Jablonce, kam přijede bojovat o body Hradec Králové. Největší pozornost však láká souboj o Prahu mezi Spartou a Slavií. Zajímavý zápas uvidí diváci i v Ďolíčku, kde domácí tým vyzve Ostravu.

Maximální zastoupení mají fotbalisté Jablonce, Sparty a Plzně.

Článek

Hradec Králové viditelně zlepšil pro jarní část soutěže výkonnost, a to potvrdil i v zápase proti Spartě. V Jablonci čeká Hradec další těžký zápas. Baumit je v zápase favoritem a svou roli by měl tým, který po Spartě inkasoval nejméně branek, potvrdit.

My věříme, že se to domácím povede a opět neinkasují. Do našeho výběru putují Novák s Benešem. Zaměstnávat obranu hostí bude Jan Kopic, kterému svěřujeme i kapitánskou pásku.

Spartu čeká derby se Slavií

Aktuální rozpoložení hovoří jasně ve prospěch Sparty. Nepsané pravidlo pro derby ale říká, že favorité v něm nevítězí. Fotbalisté Sparty však budou chtít nepsané pravidlo vyvrátit a vybojovat si klíč od Prahy. Myslíme si, že se Spartě podaří minimálně jedna branka vstřelit. V naší sestavě se objevují Krejčí, Dočkal a Kadlec, který by mohl navázat na výkon z jeho posledního derby, kde se gólem a asistencí podílel na výhře Letenských.

Start Pavla Kadeřábka je stále nejistý a ani Slavia nebude mít k dispozici kompletní kádr. Otazník visí nad startem kapitána Latky, Zmrhala i Bílka. Trenér Beránek nemůže počítat ani s distancovaným Vukadinovičem.

Po těžkém utkání v Ostravě Plzeň přivítá na své půdě Brňany. I tento zápas má jasného favorita a my věříme, že Plzeň svou roli naplní. Do našeho výběru jsme zařadili Kozáčika, Limberského a Rajtorala.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články