Hlavní obsah

Koloušek zřejmě odejde do rakouského Innsbrucku

Záložník Václav Koloušek zřejmě ještě tento týden znovu změní dres. Tvořivý fotbalista, který nyní působí v Marile Příbram, by měl přestoupit do rakouského klubu Tirol Innsbruck, v němž hraje i Milan Pacanda. O chystaném přestupu informoval hráčův agent Pavel Zíka z agentury Sport Invest International. Podle něj by měl Koloušek přestoupit ještě do konce týdne.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Václav Koloušek.

Článek

Podle Zíky je zájem Tirolu intenzivní. Koloušek už dokonce předběžně odsouhlasil případnou smlouvu, kluby jsou po dnešních kontaktech na dobré cestě k definitivní dohodě. "Věřím, že Marila vyjde Vaškovi vstříc, neboť by to mělo být pro něj velmi zajímavé angažmá a velká příležitost prosadit se v zahraničí," řekl Zíka.

Pokud by došlo k dohodě, byla by to pro devětadvacetiletého fotbalistu, který se předloni vyléčil z leukémie, již druhá zahraniční zkušenost. V letech 1997-99 a pak ještě v sezóně 2002- 03 působil v italské Salernitaně. Mezitím působil ve Spartě, Liberci a po návratu znovu v Liberci, odkud odešel do Slavie. S tou se však loni v nedobrém rozloučil a zamířil do Příbrami.

V první české lize má Koloušek odehráno 110 zápasů, v nichž vstřelil 18 branek, v reprezentaci nastoupil k pěti utkáním a dal jeden gól.

Reklama

Související témata: