Hlavní obsah

FANTASY: Sázíme na souhru Zavadila s Řezníčkem. Věříme i Boleslavi, Jihlavě a Spartě

fantasy

V pátek v 18:00 odstartuje další kolo Fantasy fotbalové ligy. Nabídne nám hned několik zajímavých duelů. Tím nejsledovanějším bude tradiční pražské derby mezi Spartou a Slavií. Do Boleslavi přijede Jablonec a Liberec vyzve úřadujícího mistra z Plzně. Jak jsme si poradili se skládáním sestavy, to se dozvíte v našem přehledu.

Naši branku bude hájit Hanuš z Jihlavy

Článek

Pavel Zavadil a Jakub Řezníček

Brno na jaře střídá s železnou pravidelností prohry a výhry. Po prohře na Slovácku by měla následovat výhra před domácím publikem. Do Brna přijede Dukla, která rovněž v minulém zápase prohrála, když si sama dala branku a darovala vítezství Slovácku.

Dirigovat veškeré útočné snahy by měl Pavel Zavadil a nejčastějším adresátem jeho přihrávek by měl být Jakub Řezníček. Řezníček se Zavadilem jsou nejproduktivnějšími hráči svého týmu a my věříme, že to v zápase proti Dukle potvrdí a minimálně dvě branky do sítě soupeře pošlou.

Lukáš Magera

Boleslav se pyšní nejlepším útokem v soutěži a velký díl zásluh připadá na Lukáše Mageru. Boleslavský útočník nasázel už 12 branek a patří k největším zbraním Boleslavi.

Do Boleslavi se přijede poprat o body Jablonec. Severočeskému celku se na venkovních hřištích nedaří. Poslední výhru na hřišti soupeře si připsal Jablonec v 7. kole. Věříme, že v Boleslavi Jablonečtí nelichotivou sérii nepřeruší a odjedou s prázdnou.

Reklama

Související témata: