Hlavní obsah

Bohemians narychlo musí reagovat na Zlámalův útěk. Situace je nebezpečná, ví Koubek

Praha

Miroslav Koubek se teprve před sezónou stal novým trenérem Bohemians a pár měsíců po svém příchodu musí řešit velkou nepříjemnost. Zdeněk Zlámal, který byl jedničkou mezi tyčemi, prakticky uprchl za novým angažmá do Turecka a v Ďolíčku jsou tak týden před startem ligy bez gólmana. „Situace na brankářském postu je nebezpečná, tudíž hledáme variantu pro doplnění kádru,“ uvědomuje si trenér klokanů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Miroslav Koubek.

Článek

Nástupce Romana Pivarníka se také vyjádřil ke způsobu, jakým Zlámal ukončil své působení ve Vršovicích. „Zaskočilo nás to. Byli jsme nemile překvapeni," stěžoval si Koubek.

„Takový způsob jednání týden před startem ligy odsuzuji. Jsem velmi zklamaný," pokračoval kouč.

Dá se očekávat, že klub se pokusí získat nějakého ligového brankáře na hostování. Na přestup či shánění gólmana bez smlouvy je zřejmě pozdě. Nabízí se především dohoda se Spartou, kde je na pozici v bráně z celé ligy asi největší přetlak.

Bohemians mají momentálně k dispozici jen Tomáše Fryštáka, který v 28 letech má za sebou jen čtyři ligové starty. Na soustředění byl s týmem místo zraněného dvacetiletého Petra Dočekala teprve sedmnáctiletý Jan Fiala. Oba mladíci na ligovou premiéru teprve čekají.

Reklama

Související témata: