Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Sešívaní nejsou k zastavení, Lafata táhne letenskou školku

Praha

Sešívaní hladce vyhráli i v Hradci Králové a prodloužili svou vítěznou sérii na čtyři zápasy. Navíc už 362 minut neinkasovali. Slávisté proto musejí mít své zastoupení v ideální sestavě 10. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz. Nechybí v ní třeba ani sparťanský kapitán Lafata, který během rozsáhlé letenské marodky zapůsobil jako kanonýr i mentor mladičkých spoluhráčů.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 10. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Votroci si k premiéře na zrekonstruovaném domácím stadiónu měli vybrat příhodnějšího soupeře... Slavia nabrala pod koučem Šilhavým parádní formu, v Hradci Králové se znovu trefil Zmrhal, jemuž gól naservíroval aktivní Hušbauer. První po výhře v Ďolíčku zůstává Mladá Boleslav, které výrazně pomohl navrátilec Matějovský a formu si drží i Přikryl.

Slovácko nečekaně uhrálo remízu s Plzní. Především díky sázce na tuhou defenzívu, kterou organizoval stoper Rada. Sparta po čtyřech kolech bez výhry porazila Jihlavu. Hru řídil Dočkal a góly dával Lafata.

Slovan uhrál bezbrankovou remízu na Dukle, kde měli navrch defenzivní hráči. Třeba liberecký gólman Dúbravka nebo domácí stoper Štetina. Brno výhrou na Střelnici vyhnalo z Jablonce kouče Frťalu a ředitele Horníka, o vítězný gól se postaral dosud spící střelec Řezníček. Karvinou k výhře nad Příbramí nasměroval gól obránce Dreksy.

Sestava 10. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Dúbravka (Liberec) - Dreksa (Karviná), Rada (Slovácko), Štetina (Dukla) - Dočkal (Sparta), Matějovský (Mladá Boleslav), Hušbauer (Slavia), Zmrhal (Slavia) - Řezníček (Brno), Lafata (Sparta), Přikryl (Mladá Boleslav).

Reklama