Hlavní obsah

Hyčka je první posilou fotbalistů Teplic

Teplice/Praha
Aktualizováno

Fotbalisté Teplic hlásí první posilu. Severočeský celek posílí obránce či záložník Alois Hyčka ze Zbrojovky Brno. O definitivním přesunu šestadvacetiletého hráče rozhodnou zdravotní testy, které odchovance Unionu Cheb čekají na začátku příštího týdne. V případě úspěšného absolvování je pro něj připravena smlouva na dva a půl roku.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Sparty Jiří Jarošík (bílý) a brněnský obránce Alois Hyčka - archivní snímek.

Článek

"Jsem moc rád, že jsme ho získali. Jedná se o rychlostní typ hráče, který může hrát na více postech. Má dobrý charakter a s rodinou žije v Ústí nad Labem. Věříme, že Lojza zkvalitní náš kádr a pomůže nám v dosažení stanovených cílů," řekl trenér Teplic Daniel Šmejkal pro klubový web.

I Hyčka si změnu klubu pochvaluje. "Mám radost, že se povedlo přestup úspěšně dotáhnout do konce tohoto roku. Těším se na působení v Teplicích. Je to pro mě nová výzva. Doufám a udělám pro to vše, abych byl pro Teplice přínosem," pravil krajní obránce či záložník, který se zapojí do přípravy mužstva, stejně jako ostatní, 3. ledna.

Hyčka strávil dorostenecký věk ve Slavii Praha, poté zamířil do Ústí nad Labem, se kterým si zahrál také jednu prvoligovou sezónu, od roku 2012 působil, s výjimkou půlročního hostování v Ústí, ve Zbrojovce Brno.

Reklama

Související témata: