Hlavní obsah

Teplice - Plock 1:0Severočeši si lebedí na Kypru, zdolali jedenáctý tým polské ligy

Aktualizováno

Český mráz vyměnili za mnohem příjemnější klima na Kypru. Fotbalisté Teplic si lebedí na soustředění v Agia Napě, kde vládne slunečné počasí a teploty kolem patnácti stupňů Celsia. Severočechům vyšel i první zápas, v nedalekém městečku Paralimni porazili jedenáctý tým polské ligy Wislu Plock 1:0. Vítězný gól vstřelil kapitán Admir Ljevakovič.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Teplický Admir Ljevakovič vstřelil jediný gól zápasu.

Článek

Během soboty se přesunuli na Kypr, aby na soustředění v Agia Napě vyladili formu na jaro.

„Je to radost, když člověk odejde z umělek na přírodní trávu. Těšíme se, že si na ní konečně zahrajeme. Soustředění už bude víc o fotbale. Konečně se ukáže, jak na tom jsme," říká v rozhovoru pro klubovou televizi záložník či obránce Alois Hyčka, posila z Brna.

Teplice porazily polský Plock 1:0, výhru jim po rohovém kopu v 35. minutě zařídil Admir Ljevakovič. Severočeši měli ještě několik šancí na navýšení skóre, ale další branky nepřidali. Na Kypru je dále čekají utkání s maďarskou Újpestí a bulharským Levski Sofia.

Přípravný fotbalový zápas na Kypru:
FK Teplice - Wisla Plock 1:0 (1:0)
Branka: 35. Ljevakovič.
Teplice: Grigar (46. Plachý) - Strada (46. Vondrášek), Ljevakovič, Šušnjar, Krob (46. Hyčka) - Soungole, Vachoušek - Fillo, Hora (46. Gebert), Nivaldo - Červenka (75. Šilhan). Trenér Šmejkal.

Reklama

Související témata: