Hlavní obsah

Fanoušci Sparty vedou boj o Konatého. Ukáže, že je platný, ujišťuje Kadlec

Praha

Hladký návrat? Kdepak. Tiémoko Konaté podával během zimní přípravy dobré výkony. Když se však poprvé od svého podzimního trucování objevil v sobotní generálce s Žilinou (1:1) na letenském trávníku, fanoušci fotbalové Sparty ho přijali rozdílně. „Popravdě jsme s nějakými reakcemi počítali, Timmy nejspíš taky. Ze začátku jsem slyšel pouze pískot, později se ale z druhé tribuny přidalo i tleskání,“ poukazuje obránce Michal Kadlec.

Tiémoko Konaté nemá návrat na trávník vůbec jednoduchý.Video: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Sestřih přípravného zápasu Sparta - Žilina

Michal Kadlec o pískání na Konatého

Kotel Afričanovi neodpustil. Při každém jeho doteku s míčem pískal a hučel. Naopak hlavní tribuna kvitovala každou záložníkovu akci potleskem.

„Reakce na Timmyho jsem zaznamenal negativní i pozitivní. Čekali jsme to. Věřím, že je to za námi, že se teď můžeme soustředit už jen na fotbal," doufá hlavní trenér Tomáš Požár.

Kabina to vidí stejně. „Myslím, že jde o pár zápasů, v nichž Timmy ukáže, že je platným hráčem a fanoušci ho přijmou. On ví, že udělal chybu a já jsem přesvědčený, že by měl dostat druhou šanci. U nás v týmu s tím nemáme žádný problém," ujišťuje zkušený reprezentant Michal Kadlec.

„Rád bych poprosil fanoušky, aby na něho alespoň nepískali. Jak realizační tým, tak i my hráči se mu snažíme pomoct a je jenom na něm, jak se s tím teď vypořádá," přimlouvá se stoper.

Reklama

Související témata: