Hlavní obsah

Šilhavý získal s Libercem titul, teď se tam vrací se Slavií pro další

Praha

Slavia v 18 soutěžních zápasech pod jeho vedením ještě neprohrála a v posledních sedmi ligových kolech pokaždé brala tři body. Teď se trenér Jaroslav Šilhavý se sešívanými vrací do Liberce, který v minulosti vedl, vyhrál s ním ligový titul a v Evropské lize postoupil ze skupiny. Ostře sledovaný bude i záložník Jan Sýkora, který ze Slovanu do Edenu v zimě přestoupil.

Foto: Petr Hloušek, Právo

S Libercem trenér Jaroslav Šilhavý (druhý zprava) mistrovský titul získal. A se Slavií...?

Článek

Další zaváhání rivalské Sparty je v pátek patřičně naladilo. Červenobílí už se ohlížejí jen na Plzeň, před kterou vedou tabulku o jeden bod. Na řadě teď mají bitvu pod Ještědem.

„Prostředí v Liberci velice dobře znám. Vím, jakou tam dokážou udělat diváci atmosféru a hráči, kteří tam jsou, jsou kvalitní. Určitě nás nečeká nic jednoduchého," avizuje trenér Jaroslav Šilhavý na klubovém webu.

„Určitě brzdíme euforii, kterou slyšíme kolem sebe. Věřím, že hráči budou dobře připraveni, protože zápas nebude určitě jednoduchý. Liberec se chce odpoutat z dolní poloviny tabulky a určitě bude hrát dobře. Bude nás chtít porazit, protože skalp Slavie je teď cenný," ujišťuje kouč ligového lídra.

Reprezentant Jan Sýkora se poprvé od svého zimního přestupu představí v Liberci jako soupeř. „Po dlouhé době tam teď pojedu jako protivník, takže určitě se moc těším. Je mi ale jasné, že to nebude vůbec lehký zápas, ať už kvůli specifickému prostředí nebo hřišti, které nebude úplně v nejlepším stavu. My se ale kvalitně připravujeme a věříme, že zápas zvládneme."

Utkání Liberec - Slavia se hraje v sobotu od 16:30 před kamerami O2 TV Sport. Všechny ligové zápasy můžete sledovat v on-line reportážích na Sport.cz.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články