Hlavní obsah

Fotbalisté Boleslavi zahájili přípravu i s posilou Mikolandou

MLADÁ BOLESLAV

Fotbalisté Mladé Boleslavi zahájili srazem a odjezdem na soustředění do Nymburka společnou letní přípravu na další sezónu. Ze čtyřiadvacetičlenného kádru chyběl trenérovi Dušanu Uhrinovi jen Jan Kysela, který se k týmu připojí po návratu z přípravného zápasu české reprezentace do 21 ve Finsku.

Foto: čtk

Zleva Marek Matějovský, Marian Palát a Luboš Pecka oslavují sobotní vítězství 3:2 nad Libercem.

Článek

Z kádru, který v minulém soutěžním ročníku senzačně vybojoval druhé místo, a tím účast ve druhém předkole Ligy mistrů, nikdo neodešel. Naopak tým se již posílil o útočníka Petra Mikolandu, který se po roce stráveném v anglickém West Hamu United vrací do české ligy. Z hostování z Blšan se vrátil David Brunclík a na přestup přišel z Kunovic Tomáš Brezinský, který se tak v jednom týmu sejde s bratrem Milošem.

Po třídenní přípravě v Nymburce čeká mladoboleslavské fotbalisty týdenní soustředění v Písku a 20. června první zápas s Podbrezovou v Písku. Generálkou na kvalifikaci o Ligu mistrů bude 19. července souboj s francouzským Stade Rennes. Soupeře pro 2. předkolo elitné soutěžese dozví Mladoboleslavští 21. června, první zápas s ním sehrají 25., nebo 26. července.

Reklama

Související témata: