Hlavní obsah

Most - Příbram 1:1Most a Příbram zase jen s bodem

MinutaMin. Tým Hráč Akce
1. Gašparík 1 : 0
35. Otepka 1 : 1

MOST

Fotbalisté Mostu a Příbrami podruhé v sezóně remizovali. Nedělní bodový smír je ale větším úspěchem Příbrami, která nepadla do kolen ani po rychle inkasovaném gólu a ještě v prvním poločase dokázala srovnat zásluhou Otepky.

Článek

Domácí předvedli raketový úvod. Hned po výkopu zasprintoval po levé straně s míčem Pešír a jeho prudkou přihrávku usměrnil pohotově za Pařízkova záda Gašparík.

Úspěšná trefa povzbudila slovenského záložníka natolik, že byl aktérem dalších útočných akcí Mostu. Hosté je většinou eliminovali jen odkopy na roh, ale postupně se osmělili také ve hře dopředu. Pilíkův oblouček do horního růžku ve 27. min, skvěle vyrazil M. Svoboda. Na přesně zahraný trestný kop Otepky ale už nestačil - 1:1.

Vyrovnání vneslo Příbrami elán do žil a těsně před přestávkou mohla jít dokonce do vedení. Kaplanovu přízemní ránu totiž M. Svoboda na kluzkém terénu málem propustil do sítě.

Druhý poločas už nabídl spíš jen urputný boj. Středočeši byli chvílemi agilnější, takže domácí se ani nedostali k očekávanému tlaku. A když přece jen pronikli k soupeřově šestnáctce, o zakončení se připravili zbrklostí a nepřesností.

SIAD Most - Marila Příbram 1:1 (1:1)
Branky: 1. Gašparík - 35. Otepka. Rozhodčí: Jílek - Kubáň, Drastík. ŽK: Procházka, Pešír - Šindelář, Pařízek. Diváci: 4899.
Most: Svoboda - Procházka, Novotný, Hainault, Zbončák - Macek (67. Brzezina), Pikl, Pilař, Gašparík - Siegl (65. Jendruščák), Pešír (84. Schut). Trenér: Ščasný.
Příbram: Pařízek - Lesák (71. Navrátil), Mácha, Formánek, Penner - Bartoš (25. Klesa), Otepka, Sviták, Šindelář - Pilík (79. Huňa), Kaplan. Trenér: Tobiáš.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články