Hlavní obsah

Vyhazov před startem přípravy. Dukla po nepovedené sezóně odvolala trenéra Hynka

Fotbalisté Dukly jsou bez trenéra. Představenstvo pražského celku na dnešním mimořádném zasedání odvolalo po nepovedené sezóně realizační tým včetně hlavního kouče Jaroslava Hynka. Zvláštní je načasování verdiktu, vždyť mužstvo již v pondělí zahájí přípravu na novou sezónu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Jaroslav Hynek v Dukle skončil.

Článek

Podle klubového webu by měl být nový trenér jmenován v nejbližších dnech. Dukla skončila v lize jedenáctá, ale jen s dvoubodovým odstupem od sestupových pozic.

Spolu s hlavním koučem Jaroslavem Hynkem byli odvoláni také jeho asistent Pavel Drsek, trenér brankářů Tomáš Obermajer a kondiční kouč Lukáš Stránský.

Již v závěru jara se spekulovalo, že by se na Julisku mohl vrátit Luboš Kozel. Trenér reprezentační devatenáctky opustil Duklu na jaře 2016 po šesti a půl letech. Jeho návrat byl spojován s avizovaným vstupem německého investora.

Teď se ovšem zdá, že jednání uvízla na mrtvém bodě. Financování klubu tak dál zůstává na bedrech současného majitele Petra Pauknera. Miliardář přitom netají, že vstup do fotbalu nebyl šťastným rozhodnutím.

Reklama